Здравейте, аз съм нова. Брат ми е решил да си купи Алфа Ромео 145 тс 2000 година, моля ви искам да чуя всяко мнение: разход на колата, ремонти, първото обслужване какво включва и каквото още се сетите. Предварително благодаря на всички за помощта!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няколко думи за Алфа Ромео 145 тс 2000 год.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Стига с тая тема!
Първоначално публикувано от Novachevhttp://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2521Стига стряскахте новите колеги с тая тема! По добре съвсем лаконично да обясни някой колега от Русе къде и колко актуално излиза едно обслужване на колата! Тази тема е поостаряла и може да важи само за Софианци,които не си правят сметка на карането и на парите!!!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Novachev - да има изписано много по тази тема. Аз се потрудих и прочетох доста неща, но не знам частите за алфа ромео 145 тс 2000 г., с кой друг модел са съвместими. За това попитах, а темата за ремонтите и цените на частите е много добра и макар, че има информация от 2005 аз я прочетох ред по ред. Благодаря все пак за успокоението. Продължавам да чакам отговор от някой колега от Русе.Alfa Romeo 145 TS 2000 godina
Comment
-
Първоначално публикувано от ralitosNovachev - да има изписано много по тази тема. Аз се потрудих и прочетох доста неща, но не знам частите за алфа ромео 145 тс 2000 г., с кой друг модел са съвместими. За това попитах, а темата за ремонтите и цените на частите е много добра и макар, че има информация от 2005 аз я прочетох ред по ред. Благодаря все пак за успокоението. Продължавам да чакам отговор от някой колега от Русе.
http://axm-auto.com/156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Re: Няколко думи за Алфа Ромео 145 тс 2000 год.
Мога да кажа за моята тя е в подписа ми.
Разход 7-8 извънградско.Градско 10-12. Зависи от начина на каране.
Ремонти с кола втора ръка както случиш, но е добре да се сменят ремъци заедно с ролките, маслото да се проверят накладките, спирачна течност и др. такива текущи нещица.
Общо взето обслужването и ремонтите с нищо не се различават от на която и да е друга кола.Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
Камион 2,4 jtdm Q4
Comment
Comment