Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко думи за Алфа Ромео 145 тс 2000 год.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няколко думи за Алфа Ромео 145 тс 2000 год.

Здравейте, аз съм нова. Брат ми е решил да си купи Алфа Ромео 145 тс 2000 година, моля ви искам да чуя всяко мнение: разход на колата, ремонти, първото обслужване какво включва и каквото още се сетите. Предварително благодаря на всички за помощта!!!
    Alfa Romeo 145 TS 2000 godina

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2521
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Стига с тая тема!

Първоначално публикувано от Novachev
      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2521
      Стига стряскахте новите колеги с тая тема! По добре съвсем лаконично да обясни някой колега от Русе къде и колко актуално излиза едно обслужване на колата! Тази тема е поостаряла и може да важи само за Софианци,които не си правят сметка на карането и на парите!!!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Никой не искам да стряскам ама има търсачка и там има доста инфо по тези теми изписано.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Novachev - да има изписано много по тази тема. Аз се потрудих и прочетох доста неща, но не знам частите за алфа ромео 145 тс 2000 г., с кой друг модел са съвместими. За това попитах, а темата за ремонтите и цените на частите е много добра и макар, че има информация от 2005 аз я прочетох ред по ред. Благодаря все пак за успокоението. Продължавам да чакам отговор от някой колега от Русе.
          Alfa Romeo 145 TS 2000 godina

Comment

Първоначално публикувано от ralitos
            Novachev - да има изписано много по тази тема. Аз се потрудих и прочетох доста неща, но не знам частите за алфа ромео 145 тс 2000 г., с кой друг модел са съвместими. За това попитах, а темата за ремонтите и цените на частите е много добра и макар, че има информация от 2005 аз я прочетох ред по ред. Благодаря все пак за успокоението. Продължавам да чакам отговор от някой колега от Русе.
            Ето тук може да се ориентираш за повечето цени но някой от фирмите не са за предпочитане.
            http://axm-auto.com/
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Re: Няколко думи за Алфа Ромео 145 тс 2000 год.

Мога да кажа за моята тя е в подписа ми.
              Разход 7-8 извънградско.Градско 10-12. Зависи от начина на каране.
              Ремонти с кола втора ръка както случиш, но е добре да се сменят ремъци заедно с ролките, маслото да се проверят накладките, спирачна течност и др. такива текущи нещица.
              Общо взето обслужването и ремонтите с нищо не се различават от на която и да е друга кола.
              Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
              Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
              Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Working...
              X